De werkwijze

Onze missie is u van dienst te zijn met maximale efficiency in kwaliteit.
Wij bereiken dit door de specifieke meerwaarden die Stamhuis Bouwbedrijf als onderdeel van de Stamhuis Groep uniek maken.

Totaalconcept
In samenwerking met Bimmerman kan een totaal bouw- afbouw- en interieurpakket worden aangeboden. Vanaf de eerste ruwe sloopwerkzaamheden tot het plaatsen van de laatste meubels; wij nemen u alle zorg uit handen, desgewenst inclusief het aanvragen van vergunningen. Dat geeft rust en overzicht.

Minutieuze voorbereiding
Operaties worden voorbereid aan de hand van een maatwerk stappenplan. Zoals bij de turn-key projecten voor een grote supermarktketen: een verbouwing door circa honderd man neemt slechts een week in beslag; de voorbereiding soms 25 weken.

Prefab toepassingen
Naast planning en organisatie zorgt uitgebreide preassemblage voor onze afbouwsnelheid. In onze eigen fabriek worden zo veel mogelijk onderdelen vooraf vervaardigd. Kwaliteit en flexibiliteit zijn gewaarborgd.

Hergebruik en revisie
Bij renovatie bekijken wij zorgvuldig wat er van de bestaande inventaris allemaal kan (en mag) worden hergebruikt. Ook dat kan de investering enorm verlagen!

Kostenbeheersing
Stamhuis Bouwbedrijf hecht aan eerlijke prijs-kwaliteitverhoudingen, voor groot- en kleinschalige projecten. Alle interne processen worden continu geperfectioneerd. Dat maakt de kosten van onze totaaloplossingen inzichtelijk én steeds lager.

Gemotiveerde vakmensen
Al onze medewerkers zijn vertrouwd met onze doelgerichte werkwijze. Het zijn stuk voor stuk meedenkende vakmensen met passie voor kwaliteit.