Het bedrijf

Een bouwproject is, hoe mooi het eindresultaat uiteindelijk ook is, een ingrijpende gebeurtenis die nooit echt gelegen komt. Stamhuis Bouwbedrijf maakt er een sport van om de klus snel én goed te klaren, met een minimum aan stress en kosten.
 

De grote uitdaging in elke bouwklus zit hem in het uit handen nemen van alle zorgen voor u, desgewenst inclusief het aanvragen van de benodigde vergunningen.
Met Stamhuis Bouwbedrijf kiest u voor een gerenommeerd en meedenken bouwbedrijf. Dankzij onze unieke werkwijze bent u verzekerd van een uitgekiende totaaloplossing die binnen een ongekend kort tijdsbestek gerealiseerd kan worden.

Nauwe samenwerking
Stamhuis Bouwbedrijf verzorgt zelfstandig bouwprojecten en kan worden ingezet voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw van de meest uiteenlopende projecten.
Daarnaast kan Stamhuis Bouwbedrijf ingeschakeld worden in samenwerking met de afdelingen Afbouw en Interieur van Bimmerman. Op deze manier kan een compleet pakket worden aangeboden vanaf het aanvragen van de bouwvergunning tot aan de inrichting van het pand.

Keurmerk

Stamhuis Bouwbedrijf heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst en een hoogwaardig machinepark beschikbaar in de eigen fabriek. Stamhuis Bouwbedrijf is lid van Bouwend Nederland en is gecertificeerd door Vloerkeur. Wij zijn VCA** gecertificeerd en werken met duurzame materialen.
Korte bouwtijd
Stamhuis Bouwbedrijf maakt gebruik van alle kennis en expertise die in 85 jaar in de Stamhuis Groep is opgedaan. Doordat we optimaal gebruik maken van de combinatie van prima faciliteiten, een strakke en nauwkeurig op elkaar afgestemde planning en de inzet van vakmensen op de werkvloer, is Stamhuis Bouwbedrijf in staat om binnen een korte bouwtijd de meest uiteenlopende projecten tot een succes te maken. Dat maakt Stamhuis uniek in de bouwwereld.

Stamhuis Groep
Zowel Stamhuis Bouwbedrijf als Bimmerman zijn een onderdeel van de Stamhuis Groep. Kijk op www.bimmerman.nl en op www.stamhuisgroep.nl voor inspirerende voorbeelden en wat er allemaal mogelijk is.