Missie en Visie

Onze missie is u van dienst te zijn met maximale efficiency in kwaliteit.


- Stamhuis Bouwbedrijf stelt zich ten doel om samen met opdrachtgevers en alle andere betrokkenen te komen tot een integrale en procesmatige aanpak van de opdrachten. Hiertoe werkt Stamhuis Bouwbedrijf nauw samen met de andere onderdelen van de Stamhuis Groep.

- Stamhuis Bouwbedrijf faciliteert, coördineert en realiseert complete verbouwingen in een ongekende snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid door al het werk van tevoren te organiseren en alles prefab te maken.

- Stamhuis Bouwbedrijf stelt zich ten doel om alle verantwoordelijkheid uit handen van de opdrachtgever te nemen: het “ontzorgen” van de klant is een belangrijk uitgangspunt.

- Stamhuis Bouwbedrijf stimuleert haar werknemers om efficiënt mee te denken en te werken.

- Stamhuis Bouwbedrijf kenmerkt zich door innovatief denken. Het verhogen van de snelheid van werken en de efficiency waarmee in samenwerking met Bimmerman een complete winkelverbouwing wordt gefaciliteerd, gecoördineerd en gerealisereerd is een continu innovatief proces.

- Kernbegrippen binnen het bedrijf: efficiency, innovatief, bieden van totaaloplossingen, klanten ontzorgen, creatief vakmanschap, eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding, kostenreductie.