Nieuws

Bouwen i.s.m. Erkend Afbouwbedrijf Bimmerman
2010-11-09


Stamhuis Bouwbedrijf werkt nauw samen met Bimmerman Afbouw en Interieur. Ook dit jaar is Bimmerman weer gecertificeerd als Erkend Afbouwbedrijf.

Een organisatie wordt jaarlijks gekeurd op zaken als beleid, personeel, administratie en klantvriendelijkheid. Vanwege de goede score in de voorgaande jaren wordt Bimmerman 2-jaarlijks getest. Dit jaar was het weer zover. Een controleur van ESA Plafond- en Wandkeur heeft het bedrijf doorgelicht. Zoals ook blijkt uit onze VCA certificering heeft Bimmerman de veiligheid op de bouw goed onder controle.


Gereedschap wordt structureel gekeurd, persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt en de werknemers krijgen regelmatig voorlichting over veilig werken. De administratie is op orde en Bimmerman werkt hard aan een structurele kwaliteitscontrole. Met de klant wordt tijdens de bouw overlegd over aanpassingen in het werk, zodat wensen direct ingewilligd kunnen worden. Onze kwaliteitsmanager controleert tijdens en na de projecten de kwaliteit van de in acht genomen procedures en het afgeleverde werk. De inspecteur was zeer tevreden over wat hij aantrof. Bimmerman mag zich de komende twee jaar weer een erkend afbouwbedrijf noemen.